DITT SENTRALE NABOLAG
MED DET DU MÅTTE TRENGE I HVERDAGEN


TA HEISEN NED TIL
BUTIKKENI Erleveien er det planlagt butikk i underetasjen, samt et overbygget torg og næringsarealer for bl.a. kafédrift. Lettvint å kunne ta heisen ned for å kjøpe noe godt til kaffen, eller slå av en prat med naboen. Torget vil bli et naturlig samlingspunkt og et lekeområde for de minste.


LEKEPLASS
UTENOM DET VANLIGEVed torget utenfor Erleveien vil det bli opparbeidet et lekeområde litt utenom det vanlige med et landemerke fra Monstrum. Landemerket er en gigantisk edderkopp som både barna i prosjektet og de som er i området kan leke i.

Her kan barna utforske edderkoppen ved å klatre fra ben til ben eller bruke stigen på siden for å komme inn i den store edderkroppen. Når de skal ut igjen kan de rusje ned sklien. Samtidig kan du for eksempel gjøre unna handelen eller nyte en kaffe mens du følger med på poden. Det blir ingen biler inne på området, da parkering er lagt til rette på utsiden av eiendommen.

Det blir også et mindre lekeområde for de minste i bakant av prosjektet.

GÅ, SYKLE, TA BUSS,
LÅN DELEBIL
BO LETTVINT
PÅ LANDÅSFra Erleveien er det gåavstand til det du måtte trenge i hverdagen. I tillegg er det enkelt å komme seg rundt når man bor på Landås. Ønsker du å ta turen til Sletten senter eller Ulriken stopper bl.a. servicebussen rett utenfor. Det går hyppige busslinjer, og du kan også låne bil om du trenger med den geniale bildeleringen som er i området.

Det er heller ikke langt å gå til stiene som tar deg til Ulriken. Kjekt å bo så nær ett av byfjellene!

Lystgården ligger også en rask gåtur unna. Her kan du oppleve konserter, workshops eller leie parsellhage til dyrking av egen mat!